Kjell Peersman gaat vertrekken bij PSV

Jonge Belg gaat vertrekken bij PSV: 'Interesse van Challenger Pro League-ploeg'

22 augustus om 17:01

PSV-doelman Kjell Peersman, tot voor kort nog lid van de A-kern, staat op het punt om te vertrekken uit Eindhoven. Er is interesse uit ons eigen land en uit Denemarken voor de keeper, zo weet het Eindhovens Dagblad. 

Onze twintigjarige landgenoot was afgelopen winter al dichtbij een vertrek. Toen was Roda JC voor hem in de markt. Die club koos toen op het laatste moment echter voor een andere keeper. 

Nu hebben Brøndby en een vooralsnog onbekende Belgische club, naar verluidt uit de Challenger Pro League, interesse getoond om hem over te nemen. De Nederlandse krant verwacht dat PSV meewerkt aan een vertrek. Peersman heeft in Eindhoven nog een contract tot medio 2026. Hij stond lang te boek als een groot talent, maar na het vertrek van trainer Ruud van Nistelrooij belandde hij op een zijspoor. 

Peersman speelde in België in de jeugd van KVC Westerlo, maar werd al snel weggeplukt door de Nederlanders van PSV. Sinds de U15 speelde de doelman ook voor alle jeugdploegen van de Rode Duivels. Zijn voorkeur zou nu uitgaan naar een terugkeer naar België. 

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.