Mitrovic over Partizan, Gent en leeg stadion: “Geen verschil”

Mitrovic over Partizan, Gent en leeg stadion: “Mijn familie en vrienden wilden komen”

22 augustus om 09:58

KAA Gent vertrok deze woensdag met enige vertraging naar Belgrado. Ze nemen het donderdag op tegen Partizan om zich te kwalificeren voor de Europa Conference League. Daags voor de wedstrijd gingen trainer Wouter Vrancken en Stefan Mitrovic in gesprek met de pers. 

Het belooft een warme wedstrijd te worden in de Servische hoofdstad, waar de temperaturen boven de 30 graden liggen. Dat is trouwens niet nieuw voor Mitrovic … De verdediger kent Belgrado maar al te goed. 

Hoewel het Partizan Stadium normaal gesproken gevuld zou zijn met zo'n 30.000 fanatieke supporters, zal de wedstrijd deze keer achter gesloten deuren plaatsvinden vanwege wangedrag van de Partizan-fans. Stefan Mitrovic gaf zijn mening over de situatie.

“Het maakt geen verschil voor ons. Wij zijn klaar om overal te spelen,” zei Mitrovic, geciteerd door HLN. Toch kon hij zijn teleurstelling niet verbergen. “Ik had uiteraard liever mét fans gespeeld. Mijn familie en vrienden wilden komen kijken... Jammer.”

Wat betreft de tegenstander, Partizan, merkte Mitrovic op dat het een team is met veel individuele kwaliteiten. “De laatste matchen maken ze wel progressie. In de vorige ronde in de Europa League tegen Lugano hadden ze evengoed kunnen doorstoten,” voegde hij toe.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.