Vermoedelijke XI: Cercle Brugge in Polen voor match tegen Wisla Krakau

Vermoedelijke elf: Cercle Brugge in Polen voor match tegen Wisla Krakau

22 augustus om 08:55
Laatste update: 22 augustus om 09:05

Cercle Brugge speelt donderdagavond tegen Wisla Krakau. VoetbalPrimeur.be stond even in de schoenen van trainer Miron Muslic en voorspelde de opstelling.

Warleson zal het doel voor Brugge verdedigen. Somers, Ravych, Popovic en Nazinho posteren zich waarschijnlijk in de verdediging. Somers is dus fit genoeg om te beginnen na het uitvallen tegen OH Leuven.

Op het middenveld mogen Agyekum, Nunes, Ouattara, Bruninho en Olaigbe het mogelijk gaan doen. In de spits staat niemand minder dan de trefzekere Denkey.

Van Der Bruggen moet het duel aan zich voorbij laten gaan vanwege een blessure, en ook Abu Francis is er niet bij vanwege een schorsing.

Vermoedelijke opstelling Cercle Brugge: Warleson; Somers, Ravych, Popovic, Nazinho; Agyekum, Nunes; Ouattara, Bruninho, Olaigbe; Denkey

Vermoedelijke opstelling Wisla Krakau: Broda; Jaroch, Uryga, Biedrzycki, Mikulec; Bellapart, Sukiennicki; Starzynski, Gogol, Kiss; Rodado

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.