Besnik Hasi: ''Vroeg Kompany of hij bij Bayern geen spelers op overschot heeft''

Hasi: ''Er zijn er veel die Kompany naïef noemen, ik noem hem revolutionair''

17 augustus om 09:25

Besnik Hasi leverde uitstekende prestaties in het vorige Jupiler Pro League-seizoen met KV Mechelen. De trainer kreeg de vraag of hij Kompany niet moest bellen voor versterkingen om die prestaties vol te kunnen houden. Hasi heeft inderdaad even contact gehad met Kompany.

Hasi gooide met humor de hengel uit. "Ik vroeg Vincent al lachend al of hij bij Bayern München geen spelers op overschot heeft", vertelde Hasi lachend aan Het Nieuwsblad.

De twee kunnen het goed met elkaar vinden. "We komen goed overeen sinds onze tijd bij Anderlecht. Toen hij tekende, stuurde ik hem dat iedereen fier op hem is", zei Hasi.

De move naar Bayern zag Hasi niet aankomen. "Ik had eigenlijk gedacht dat Vince naar Frankfurt zou gaan. Ik had dat horen waaien, maar blijkbaar had Kompany meerdere voorstellen en Bayern München valt natuurlijk niet te weigeren", vertelde Hasi.

Hasi kan zich niet vinden in kritiek op Kompany. "Er zijn er veel die Kompany naïef noemen, ik noem hem revolutionair", aldus Hasi.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.