Muslic voor uitdaging Cercle Brugge – Molde in Europa League

Muslic voor uitdaging Cercle Brugge – Molde: “We werden weggespeeld”

15 augustus om 16:16

Miron Muslic, de hoofdtrainer van Cercle Brugge, blikt vooruit op de derde voorronde van de Europa League tegen Molde FK. Groen-zwart heeft in het Jan Breydelstadion een 0-3 achterstand goed te maken.

Muslic geeft aan dat hij met de sterkst mogelijke ploeg wil aantreden tegen Molde in de Europa League, maar wil zijn spelers bij Cercle Brugge ook beschermen. “Ze kunnen niet allemaal om de 3 dagen een wedstrijd spelen, het zijn geen robots”, citeert Sporza Muslic.

Muslic hoopt op een reactie van Cercle Brugge tegen Molde. “De realiteit is dat we 3-0 in het krijt staan en weggespeeld werden door Molde. We moeten Molde tonen dat we veel beter kunnen, dan kunnen we hen bedreigen”, aldus Muslic.

Muslic sluit af door Cercle Brugge niet te veel druk op te leggen tegen Molde. “Toch leg ik mijn team geen druk op. De situatie is wat ze is. Ik wil vooral een goede prestatie zien van mijn team”, besluit Muslic.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.