LIVE-discussie: KAA Gent neemt het in eigen huis op tegen Silkeborg IF

LIVE-discussie: Gandelman van goudwaarde voor Gent tegen Silkeborg

15 augustus om 23:02
Laatste update: 15 augustus om 23:02

Tijd voor KAA Gent om het te laten zien! De Buffalo's spelen donderdagavond de return van de derde ronde van de Conference League-kwalificatie tegen Silkeborg IF. Dat betekent dat je op VoetbalPrimeur.be weer de live-discussie kan volgen. Welke club gaat er met de winst vandoor na het 2-2 gelijkspel in Denemarken?

De Buffalo's kenden een teleurstellende generale voor het treffen met Silkeborg. Op bezoek bij RSC Charleroi ging het team van trainer Wouter Vrancken met 1-0 onderuit. Wel haalde KAA Gent onlangs Atsuki Ito binnen, die overkomt uit Japan om het Gentse middenveld te versterken. De 3-voudig Japans international wordt echter nog niet ingezet tegen Silkeborg, want Ito is nog niet speelgerechtigd. Kan Gent ondanks tegenvallende resultaten in de Jupiler Pro League Silkeborg IF verslaan?

Silkeborg IF staat momenteel op de tweede plek in de Deense Superliga na 4 matchen. Dat is een puntje achterstand op FC Kopenhagen. Silkeborg IF kende zondag een prima voorbereiding op KAA Gent door uit te winnen van Randers FC in de landelijke competitie met 0-2. Bovendien kan trainer Kent Nielsen rekenen op een volledig fitte ploeg. Gaat Silkeborg het de Buffalo's moeilijk maken op donderdagavond?

Opstelling KAA Gent

Opstelling Silkeborg IF: Larsen, Sonne, Rödin, Ganchas, Ostrom, Boessen, Pyndt, Larsen, Orazov, Adalsen, Bakiz.