SK Beveren haalt Hadji Issa Moustapha

OFFICIEEL: SK Beveren haalt met Moustapha extra centrale verdediger in huis

15 augustus om 10:12

SK Beveren heeft zich daags voor de start van de Challenger Pro League nog versterkt. De 20-jarige Hadji Issa Moustapha komt over van het Armeense FC Ararat Erewan. De Leeuwen huren de verdediger, maar bedongen ook een aankoopoptie. 

Moustapha werd opgeleid bij het Kameroense Gazelle Garoua, maar maakte vorig jaar in februari de overstap naar de Armeense eersteklasser, Ararat Erewan. Daar werd hij al snel een vaste waarde als centrale verdediger. Moustapha werd daarnaast ook geregeld als verdedigende middenvelder uitgespeeld. In totaal speelde hij 42 officiële duels voor Ararat, waarin hij vier keer tot scoren kwam en drie assists afleverde.

General manager Bob Peeters is enthousiast over zijn komst. "Moustapha heeft een bijzonder interessant profiel. Hij is snel en beschikt over een gezonde portie agressiviteit, klinkt het op de website van de club. "Bovendien is hij sterk aan de bal en zeer kopbalsterk. Allemaal redenen waarom we hem graag aan onze kern wilden toevoegen. Ik ben dan ook zeer opgetogen dat ons dat gelukt is."

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.