Hans Cornelis over KSVLokeren-Temse in Challenger Pro League

Cornelis moet Lokeren-Temse naar veilig seizoen leiden: "Met ambitie op méér"

15 augustus om 09:53
Laatste update: 15 augustus om 10:23

Zaterdag begint KSC Lokeren-Temse aan z'n eerste seizoen in de Challenger Pro League. Coach Hans Cornelis staat voor een zware opdracht om de nieuwkomers in 1B een veilig seizoen te doen draaien. Hij gelooft alvast dat er voldoende kwaliteit aanwezig is. 

Cornelis beseft dat Lokeren-Temse zijn voeten op de grond moet houden. "Niet in de problemen komen, met ambitie op méér", klinkt hij bij HLN. "We mikken op een rustig seizoen en daar zijn we voor gewapend, daar ben ik vrijwel zeker van."

Al wil de ex-Club Brugge en KRC Genk-speler voorzichtig zijn in zijn uitspraken. "Al moet je me daarop niet pakken. We speelden een sterke voorbereiding, maar vanaf dit weekend gaat het om de knikkers. Afwachten hoe we daarmee omgaan", aldus Cornelis. 

Cornelis is alvast op zijn hoede voor Club NXT komend weekend. "Je weet wat je mag verwachten: jongens uitstekend werden opgeleid, vinnig en snel zijn én prima kunnen voetballen. Dat zijn niet de makkelijkste matchen", besluit de coach. 

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.