Anthony Moris:

Union-keeper Moris: "De automatismen zijn nog niet wat het moet zijn"

14 augustus om 07:35
Laatste update: 14 augustus om 07:57

Union SG was niet sterk genoeg om Slavia Praag te verslaan (0-1). Dat betekent dat de Champions League-kwalificatie erop zit voor de ploeg van keeper Anthony Moris. De doelman sprak over het resultaat en de voortgang van Union.

Ondanks de nederlaag ziet Moris verbeteringen bij zijn team. "Natuurlijk is het jammer dat we uitgeschakeld zijn, maar volgens mij hebben we een goeie wedstrijd gespeeld. Zeker als het op onze mentaliteit aankomt. In de vorige twee wedstrijden waren we wat te naïef en in de duels misschien wat te slap, maar nu kunnen we ons op dat vlak niets verwijten", vertelde Moris aan Het Nieuwsblad.

Toch valt er volgens Moris nog wel wat te werken aan een aantal zaken. "Natuurlijk zijn er nog veel dingen om te verbeteren, zeker in de laatste 30 meter. De automatismen zijn nog niet wat het moet zijn, maar dat is normaal. We hebben een vrij korte voorbereiding achter de rug met een nieuwe coach", aldus Moris.

Union zal zich snel moeten herpakken. Aanstaande vrijdag komt RSC Charleroi namelijk op bezoek in de Jupiler Pro League.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.