'Club Brugge staat dicht bij akkoord met Standard over jonkie Olivier'

2 augustus om 20:31
Laatste update: 2 augustus om 20:33

Club Brugge is nog niet klaar op de transfermarkt en wil nog verschillende pionnen in huis halen. Zo denkt het eraan om twee jonkies van Standard aan te trekken, waar het nu ook een nieuwe stap voor heeft gezet.

Eerder raakte al bekend dat Club Brugge het vizier heeft gericht op Noah Makembo en Oscar Olivier, twee jonkies van Standard die het afgelopen seizoen uitkwamen voor SL16 FC. Bij Sudinfo klinkt het dat alvast één van die pionnen goed op weg is naar Club Brugge.

Zo geeft de Waalse bron aan dat Standard en Club Brugge dicht bij een akkoord staan over Olivier, die voor zo'n één miljoen euro zal worden overgenomen van de Rouches en bij Club Brugge zal uitkomen voor Club NXT.

Opvallend, aanvankelijk wilde Olivier eigenlijk niet vertrekken bij de Rouches, maar door de manier waarop het Standard-bestuur hem naar de uitgang duwde, heeft hij toch besloten om te verhuizen en naar Club Brugge te trekken.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.