Geen Antwerp of RSCA, Coucke aan de slag bij Al-Orubah

OFFICIEEL: Ook KV Mechelen bevestigt het vertrek van Coucke naar Al-Orubah

13 augustus om 08:57
Laatste update: 13 augustus om 08:57

Gaëtan Coucke, de 25-jarige doelman, zag zijn contract aflopen bij KV Mechelen en heeft nu officieel getekend bij Al-Orubah. Coucke maakt de overstap van de Jupiler Pro League naar de Saudi Professional League.

Coucke werd eerder gelinkt aan RSC Anderlecht en Royal Antwerp FC, maar de doelman heeft toch gekozen voor een avontuur in Saudi-Arabië. Al-Orubah hoeft geen transfersom te betalen, aangezien Coucke de overstap maakt als vrije speler.

Coucke gaat nu aan de slag bij promovendus Al-Orubah. De doelman is niet de enige Belg in deze competitie. Na Yannick Carrasco (Al-Shabab), Koen Casteels (Al-Qadshiah), Dino Arslanagic (Al-Riyadh) en Jason Denayer (Al-Fateh) wordt Coucke nu de vijfde Belg in de Saudi Pro League.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door نادي العروبة السعودي (@alorobah_fc)

Update: Ook KV Mechelen heeft de transfer van Coucke inmiddels bevestigd, ook al had de doelman geen lopend contract meer Achter De Kazerne. Het gaat dan ook om een transfervrije overstap. Niettemin bedankt Malinwa Coucke voor 'vier mooie jaren'. Hij stond er 105 keer aan de aftrap en hield in die wedstrijden 24 keer zijn netten schoon. Vorig seizoen lukte dat zelfs tien maal.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.