Feyenoorder Van den Belt staat voor transfer naar Spanje of België

'Gent wil Feyenoord-middenvelder binnenhalen, ook Spaanse ploeg geïnteresseerd'

28 juli om 21:07
Laatste update: 28 juli om 21:07

De strijd om de handtekening van de Nederlander Thomas van de Belt wordt momenteel nog gevoerd door twee clubs: KAA Gent en CD Castellón uit Spanje. Dat meldt 1908.

De voortslepende transfersoap om NAC-speler Aimé Omgba heeft Gent ertoe aangezet verder te kijken. In de 23-jarige Van de Belt zien de Buffalo's mogelijk een alternatief voor het middenveld. Gent zou Feyenoord al een een serieus voorstel hebben gedaan. 

Ook het Spaanse Castellón is geïnteresseerd. De club promoveerde afgelopen seizoen naar La Liga 2 en wordt gecoacht door de Nederlander Dick Schreuder. Hij kent Van de Belt nog goed van hun gezamenlijke periode bij PEC Zwolle. Castellón heeft Feyenoord een serieus contractvoorstel gedaan en is concreet, zo is te lezen. 

1908 berichtte onlangs nog over interesse van Cambuur, maar het aanbod uit Friesland is door Feyenoord direct naar de prullenbak verwezen. Over bedragen maakt het medium geen melding. Het is nog even afwachten of Van den Belt Feyenoord definitief óf op huurbasis achter zich laat. Maar dat hij uit De Kuip vertrekt, lijkt zo goed als zeker. 

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.