Riemer (Anderlecht) schaamt zich dood over vraag aan Dreyer en Dolberg

Riemer (Anderlecht): “Schaam me dood, Dreyer en Dolberg gepusht uit vakantie”

27 juli om 13:52

Brian Riemer, de hoofdtrainer van RSC Anderlecht, heeft in een uitgebreid interview aan Het Laatste Nieuws vooruitgeblikt op het nieuwe Jupiler Pro League-seizoen. Riemer heeft zijn mening gegeven over waarom er een tendens in het voetbal in de richting van defensieve organisatie en een voorzichtigere aanpak is.

Riemer wordt met zijn speelwijze bij Anderlecht ook vaak als te voorzichtig bestempeld. De hoofdtrainer reageert als volgt over de mogelijke tendens in het profvoetbal. “Weet je wat ik denk? En ik hoop dat je het in hoofdletters schrijft: DE SPELERS ZIJN VERMOEID! En dat is een huizenhoog probleem in het voetbal”, citeert Het Laatste Nieuws Riemer.

Riemer geeft aan dat ook de spelers van Anderlecht geen tijd hebben om te rusten en geeft het volgende voorbeeld. “Ik schaam me dood dat ik Dreyer en Dolberg gepusht heb om vroeger uit vakantie te komen. Voetbal is in een richting geëvolueerd waar niemand nog rekening houdt met de spelers”, aldus Riemer.

Riemer vertelt dat de citroen op een bepaald moment is uitgeperst bij de spelers. Tot slot wordt de oefenmeester gevraagd of de clubs hier niet ook mee schuldig aan zijn. “Uiteindelijk kijken de clubs naar hun eigen portefeuille”, besluit Riemer.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.