Gerucht: 'Standard hoopt op komst van goedkope Olympiër Jiddou'

27 juli om 21:40

Standard haalde deze zomer al flink wat nieuwe aanwinsten, maar probeerde steevast heel goedkope nieuwelingen aan te trekken. De volgende in dat rijtje moet Salam Jiddou gaan worden.

Zo beweert geruchtenmaker Sacha Tavolieri op X dat Standard afgelopen woensdag een scout naar Frankrijk heeft gestuurd voor de Olympische partij tussen Mali en Israël. Daarin kwam Jiddou aan het werk, die wist te overtuigen.

De 24-jarige middenvelder speelt in Algerije momenteel voor ES Sétif, waar hij zijn laatste contractjaar ingaat. Er lijkt dus ruimte voor een transfer en daar wil Standard nu gebruik van maken. Hij lijkt ook niet al te duur te gaan worden gezien zijn marktwaarde van zo'n 200.000 euro.

Als Jiddou richting Standard trekt, wordt het zijn tweede avontuur in Europa. De Malinees was van 2018 tot 2023 actief voor AS Monaco, waar speelde daar enkel voor de beloften en het B-elftal.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.