'KRC Genk maakt vertrek van één belangrijke pion onbespreekbaar'

26 juli om 17:48

KRC Genk moest deze zomer al afscheid nemen van Maarten Vandevoordt en zal ook Bilal El Khannouss zien vertrekken. Daarmee verlieten twee belangrijke pionnen de club al en ook Zakaria El Ouahdi werd gelinkt aan een transfer. Zover komt het echter niet.

De voorbije weken werd de Marokkaanse flankverdediger meermaals gelinkt aan onder meer Benfica en recent viel in de Portugese pers nog te lezen dat de topclub er alles aan wil doen om El Ouahdi aan te trekken.

Bij Het Laatste Nieuws klinkt het echter dat er deze zomer geen zomertransfer zal komen voor El Ouahdi. Genk heeft een transfer onbespreekbaar gemaakt en wil El Ouahdi, die met Marokko actief is op de Olympische Spelen, nog zeker één seizoen bij de club houden.

De nu 22-jarige El Ouahdi werd afgelopen zomer overgenomen van RWDM voor zo'n 2,50 miljoen euro. Inmiddels is hij daar bijna het dubbele van waard.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.