'Antwerp neemt beslissing over Dwomoh en laat middenvelder vertrekken'

25 juli om 14:00

De toekomst van Pierre Dwomoh blijft onzeker. De twintigjarige middenvelder is na een uitleenbeurt aan RWDM teruggekeerd naar Royal Antwerp FC, maar lijkt de club opnieuw te gaan verlaten.

Bij Het Nieuwsblad klinkt het namelijk dat Antwerp een oplossing zoekt voor Dwomoh, die overbodig is geworden bij The Great Old. De club haalde hem op jonge leeftijd weg bij KRC Genk, maar een doorbraak kwam er nooit en lijkt er ook komend seizoen niet te gaan komen.

De middenvelder traint momenteel dan ook niet mee met de A-kern van Antwerp en moet op zoek naar een nieuwe club. Er is echter voorlopig geen concrete interesse in Dwomoh, die de voorbije jaren het meermaals moeilijk had bij zijn clubs.

Dwomoh werd de voorbije jaren uitgeleend aan Braga, KV Oostende en RWDM. Steeds met wisselend succes. Bij die laatste ploeg was hij wel een basispion en kwam hij aan 43 competitiewedstrijden.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.