'KRC Genk shopt bij Slovan Liberec en haalt ook doelman Vliegen (25) in huis'

25 juli om 09:31

KRC Genk staat op het punt om nog een nieuwe doelman aan te treken. Olivier Vliegen verlaat het Tsjechische Slovan Liberec en keert terug naar ons land.

Bij Het Belang van Limburg weet men dat Vliegen maandag al zijn medische testen heeft afgelegd en aansloot bij de kern van Jong Genk. Hij kan binnenkort zijn handtekening zetten onder een tweejarig contract bij Genk en wordt doelman bij Jong Genk en derde doelman van het eerste elftal.

De 25-jarige Vliegen is een nobele onbekende in ons land, maar speelde wel in de jeugd van onder meer Standard, KRC Genk en RSC Anderlecht. In 2018 verliet hij ons land voor een avontuur in Tsjechië en trok hij naar Sparta Praag B. Daarop verhuisde de doelman naar Slovan Liberec, waar hij sinds 2021-2022 een vaste waarde was.

Na een zestal jaar heeft hij nu besloten om terug te keren naar ons land en opnieuw uit te komen voor zijn ex-club Genk.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.