Mazzu weigerde aanbiedingen, maar is klaar voor nieuw project: "Heb de energie"

6 augustus om 21:16

Felice Mazzu kent een moeilijk aantal paar jaren en werd vorig seizoen nog ontslagen bij Sporting Charleroi. Sindsdien zit hij zonder club, al is er aan interesse zeker geen gebrek.

Meteen vrijwel na zijn ontslag werd Mazzu namelijk al gelinkt aan KAS Eupen. Mazzu bevestigt die interesse, maar weigerde hun aanbieding. "Ik weigerde niet uit pretentie of omdat het geen goede uitdaging was, maar gewoon uit respect voor Charleroi", geeft hij aan in La Dernière Heure.

"Ik zag mezelf niet terugkomen naar Mambourg in de play-downs en er alles aan doen om Sporting te verslaan, die vochten tegen hun behoud terwijl de supporters mij altijd respecteerden. Het is de enige reden waarom ik niet bij Eupen kwam. Anders had ik het voorstel van hen geaccepteerd", aldus Mazzu.

Inmiddels heeft hij nog steeds geen club, al was er ook interesse uit het buitenland. Onder meer uit de Golfstaten. "Zonder in details te treden, heb ik onlangs om mijn eigen redenen aanbiedingen uit het buitenland afgewezen. Ik heb geen zin om snel iets te accepteren, maar ik heb de energie om snel weer aan de slag te gaan als alle omstandigheden goed zitten", besluit Mazzu.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.