Bayern scoort veertien keer in oefenduel

Een leuke binnenkomer voor Kompany, Bayern München walst over amateurs

24 juli om 20:38

Bayern München heeft in een oefenduel niets heel gelaten van streekgenoot Rottach Egern. Der Rekordmeister won met 1-14 en had Vincent Kompany een leuke binnenkomer bij zijn debuut als trainer van Bayern.

Tot aan minuut 24 bleef het gelijk in het oefenduel tussen de Duitse ploegen, maar daarna ging het plots heel hard. Binnen vier minuten hadden Adin Licina en Matthys Tel allebei al twee keer gescoord. Rottach Egern deed toen iets terug en maakte er 1-4 van, maar het bleek de laatste keer dat de amateurploeg in de buurt van het doel kwam. Tot aan de rust scoorde Bayern nog vier keer via onder andere Noussair Mazraoui.

Na rust scoorde Bayern nog een fors aantal doelpunten. Arijon Ibrahimovic, Mudaser Sadat, Nestory Irankunda, Sacha Boey, Jonathan Asp Jensen en Noel Aseko Nkili kwamen ook nog op het scorebord. De eindstand werd weggezet op 1-14, waardoor het krachtsverschil nogal duidelijk was. Rottach Egern speelt op amateurniveau in Duitsland.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.