'Delorge wil niet naar buitenland, KRC Genk en KAA Gent blijven hopen'

20 juli om 17:15

Het getouwtrek om Mathias Delorge is nog lang niet afgelopen. De middenvelder lijkt al even op weg naar een vertrek bij STVV, maar een akkoord is er nog niet. De interesse wordt er ook niet minder op.

Onder meer Venezia en Brest werden de voorbije weken al genoemd als potentiële bestemming, maar de middenvelder en zijn entourage zien een vertrek naar het buitenland nog niet zitten. Zij verkiezen momenteel nog een stap hogerop in eigen land, wat goed nieuws is voor onze topclubs.

Club Brugge toonde al interesse, maar die lijkt wat bekoeld te zijn. Volgens Het Nieuwsblad hebben ook KRC Genk en KAA Gent hem op het lijstje staan, waarvan de Buffalo's voorlopig het meest concreet zijn. Zij hopen hem naast de Nederlander Aimé Omgba nog in huis te halen.

STVV zelf ziet Delorge liever blijven, maar deed hem nog geen nieuw contractvoorstel. Als dat er niet komt, zal het hem deze zomer of komende winter wel moeten laten gaan of dreigt hij door zijn aflopend contract gratis te gaan vertrekken in de zomer van 2025.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.