Opvallend: 'Union gaat voor Bodart en stelde Standard ruildeal met Moris voor'

20 juli om 13:16

Union SG heeft een goed seizoen achter de rug, maar ging in het slot uiteindelijk toch nog onderuit en zag Club Brugge de titel pakken. Het verloor heel wat punten in de Play-Offs, mede door meerdere blunders van Anthony Moris. De club denkt nu aan een heel opvallende nieuwe doelman.

Volgens Sudinfo heeft men bij Union namelijk besloten om afscheid te nemen van Moris en hoopt men hem te kunnen vervangen met Arnaud Bodart. De Waalse bron geeft aan dat Union zich bij Standard heeft gemeld in de hoop om Bodart in huis te kunnen halen.

Het ging naar verluidt om een openingsbod van één miljoen euro, dat door Standard meteen van tafel werd geveegd. De Brusselse club dacht daarop om Moris samen met wat extra geld te ruilen voor Bodart, al is het niet duidelijk of dat bod ook werd aanvaard door de Rouches.

Opvallend, de 34-jarige Moris maakte met Union de promotie mee en was de voorbije jaren kapitein en sterkhouder bij de club. Nu kan hij echter terugkeren naar Standard, waar hij in de jeugd voor uitkwam en uiteindelijk ook veertien partijen voor het A-elftal speelde.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.