Overzicht oefenwedstrijden: STVV verliest van Duitsers, Beerschot wint memorial

19 juli om 23:00
Laatste update: 19 juli om 23:00

De voorbereiding op het seizoen 2024 – 2025 is in volle gang. De ploegen uit de Jupiler Pro League en de Challenger Pro League spelen daarom heel wat oefenwedstrijden. VoetbalPrimeur.be houdt je op de hoogte van de matchen.

FC Köln - STVV 3-0
STVV is momenteel op stage. De Kanaries sloten hun stage met een nederlaag af. Tegen FC Köln ging het met een 1-0 achterstand rusten.  Tim Lemperle opende namens de Duitsers de score. In de tweede helft liep Köln nog verder weg via Damion Downs en Florian Dietz.

Beerschot - OFI Kreta 3-1
Beerschot speelde vrijdag zijn jaarlijkse memorial Marc Steenackers. De Grieken kwamen op voorsprong, maar dankzij doelman Matijas bleef daarna de schade beperkt. Beerschot knokte zich terug in de partij en Verlinden tekende voor de gelijkmaker. In de tweede helft was Beerschot de betere ploeg en dankzij doelpunten van Keita en Reyners won het ook.