Schmeichel zegt Anderlecht gedag, enthousiast over avontuur bij Celtic

Schmeichel zegt Anderlecht gedag en is enthousiast over avontuur bij Celtic

19 juli om 13:01
Laatste update: 19 juli om 14:39

Kasper Schmeichel, de voormalige doelman van RSC Anderlecht, heeft paars-wit bedankt voor het afgelopen seizoen. Schmeichel gaat aan de slag bij de Schotse kampioen Celtic en uit zich zeer content met zijn nieuwe voetbalavontuur.

De 37-jarige Schmeichel bedankt Anderlecht voor het afgelopen Jupiler Pro League-seizoen. ‘Ik ben dankbaar voor mijn tijd bij Anderlecht. Het is een club met geweldige passie en historie. Ik zal de mooiere herinneringen en de vriendschappen koesteren’, deelt Schmeichel via zijn instagram-pagina.

Naast zijn afscheid bij Anderlecht heeft de doelman ook woorden voor zijn nieuwe avontuur bij Celtic. Waar hij de strijd mag aangaan met het Rangers van Philippe Clement. ‘Een droom die uitkomt om te tekenen voor een club met een mooie geschiedenis als Celtic. Ik ben enthousiast om onderdeel te worden van een historische club waarbij ik in de voetsporen treed van giganten. Een nieuw avontuur begint, ik kan niet wachten om van start te gaan.’

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Kasper Schmeichel (@kasperschmeichel)

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Kasper Schmeichel (@kasperschmeichel)

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.