Leoni droomt van een terugkeer naar Anderlecht: "Zou te gek zijn om met hem te spelen"

22 juli om 17:18

Jan Vertonghen heeft besloten om er een jaartje extra bij te doen en blijft bij RSC Anderlecht. De Rode Duivel zal nog even in het shirt van paars-wit te zien zijn. Eerder gaf Romelu Lukaku ook al aan dat hij ooit zal terugkeren. Theo Leoni kan daar alvast niet op wachten.

Het jeugdproduct van RSC Anderlecht speelde al in de jeugd van paas-wit toen Lukaku doorbrak bij de Brusselaars. Leoni hoopt dat hij ooit kan samenspelen met de spits, maar beseft ook dat dat nog niet voor deze zomer zal zijn.

"Het zou geweldig zijn als hij terugkwam", klinkt het bij Sudpresse. "Met Lukaku samenspelen bij Anderlecht zou echt te gek zijn. Maar gezien zijn transferprijs van ruim 30 miljoen euro zullen we moeten wachten tot hij transfervrij is. Met zijn ervaring zou hij ons ook kunnen helpen zoals Vertonghen, Schmeichel en Delaney dat deden", aldus Leoni.

Lukaku staat echter dicht bij een transfer naar Napoli, terwijl het ook nog niet zeker is of Leoni nog lang bij Anderlecht zal blijven. De 24-jarige publiekslieveling heeft nog een contract tot medio 2026 bij Anderlecht, dat dat graag wil verlengen. Die onderhandelingen lopen echter moeilijk.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.