"We mogen blij zijn dat Vertonghen niet voor de Arabische dollars kiest"

18 juli om 09:29

Anderlecht houdt Jan Vertonghen ook komend seizoen aan boord. Zijn supportersfederatie reageert enthousiast. Volgens hen is Vertonghen zeker nog een meerwaarde voor de club.

"Ik denk dat we blij mogen zijn dat de mens Vertonghen niet voor de Arabische dollars kiest", vertelt woordvoerder Hans Cools bij VRT Nieuws. "Het is toch een meerwaarde voor jonge spelers en het publiek om een speler als Vertonghen nog te kunnen zien spelen. Met het vertrek van Zeno Debast is hij belangrijk voor de opbouw van een nieuwe verdedigingslijn bij Anderlecht. Als hij blessurevrij blijft, vind ik hem nog altijd bij de top drie van beste verdedigers in onze competitie."

De supportersclub was al klaar voor een afscheidsfeestje, maar dat moet dus wachten. "We zijn blij dat er nu duidelijkheid is aan welke festiviteiten we kunnen beginnen. We vonden het wat raar om een groot afscheidsfeest te plannen als hij toch nog zou bijtekenen. We plannen nu een kleiner event om zijn afscheid als international in de kijker te zetten." 

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.