Vrancken (KAA Gent) over recordtransfer: "Moet meer energie uitstralen"

18 juli om 09:16
Laatste update: 18 juli om 09:21

KAA Gent heeft met 0-1 verloren van Lille, maar Wouter Vrancken laat het niet aan zijn hart komen. Volgens hem maakt dit deel uit van het leerproces.

"Dit zijn de wedstrijden die je nodig hebt om beter te worden want dit was net als de partij tegen AEK Athene een leerrijke wedstrijd", aldus Vrancken bij Het Nieuwsblad. "Nu is het vooral zaak om bepaalde dingen af te stemmen want je merkte wel dat we soms nog te veel op twee gedachten hinkten. Ach, ik had die jongens graag een overwinning gegund want ze werken zo hard op training!"

Vrancken hoopt wel nog op versterkingen. "Die zullen ook nog wel komen. We proberen trouwens ook interne transfers te doen door jongens kansen te geven die in het verleden minder aan spelen toekwamen, zoals Surdez en Nurio die heel gretig werken. Fadiga heeft ook een uitstekende drive maar hij moet nog wat meer zelfvertrouwen krijgen. Sonko moet dan weer wat meer energie uitstralen en tonen dat hij er echt alles wil voor doen", eindigt hij met een kritische noot.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.