"Ik apprecieer dat Club Brugge mij altijd blijven volgen is, omgekeerd ook"

10 juli om 07:00

Bij Club Brugge moet Christos Tzolis dit seizoen één van de speerpunten worden. De Griek komt over van Fortuna Düsseldorf. Bij Gazet Van Antwerpen legt hij die keuze uit.

"Het is de goede stap op het juiste moment", zo vertelt Tzolis. "En ik apprecieer dat Club mij altijd blijven volgen is. Omgekeerd ook, trouwens. Het contact met Dévy Rigaux is altijd in stand gehouden. Hij vroeg vaak hoe het met mij en mijn prestaties ging, of ik tevreden was van mijn seizoen. Dat soort zaken. En anderzijds heb ik hem gefeliciteerd met de titel."

Door de Conference League nu een pak bekender in Griekenland. "Weet je: de perceptie rond Club en het Belgisch voetbal is veranderd na die dubbele confrontatie in de Conference League. In mijn thuisland vinden ze competities als de Belgische, Nederlandse of Oostenrijkse niet beter dan de Griekse. Maar dat is vaak omdat ze daar énkel naar de Griekse competitie kijken. (grijnst) Na Club Brugge-PAOK is het respect gegroeid."

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.