Pieklak transfer van Genk naar Lommel SK: "City Football Group"

Pieklak verlaat Genk voor Lommel SK: "Bezoek aan Manchester meer overtuigd"

4 juli om 14:43

Matthias Pieklak, de nieuwste aanwinst van Lommel SK, heeft een driejarig contract getekend bij de club. Pieklak, die overkomt van KRC Genk, liet zich vooral overtuigen door het grotere plaatje van de City Football Group. 

De jonge doelman gaat in gesprek met Het Belang van Limburg. Pieklak kijkt met tevredenheid terug op zijn tijd bij Genk. “Ik heb vier mooie en leerrijke jaren achter de rug in Genk. Vanaf midden vorig seizoen zat ik bij de A-kern en op het laatste stond ik zelf in doel bij Jong Genk,” vertelde Pieklak. 

Hoewel er een plan voor hem klaar lag bij Genk, koos hij uiteindelijk voor een nieuwe uitdaging bij Lommel SK. “De langetermijnvisie en het grotere plaatje van City Football Group gaven uiteindelijk de doorslag om voor deze warme club te kiezen.”

Pieklak voelt zich goed bij zijn nieuwe club en benadrukte het warme welkom dat hij heeft ontvangen. “De korte kennismaking bevestigde dat gevoel. Het bezoek aan Manchester heeft mij alleen maar meer overtuigd dat dit een juiste keuze is”, aldus de doelman.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.