‘Transfer Yaremchuk naar Trabzonspor afgeketst, Bologna mogelijkheid’

‘Transfer Yaremchuk naar Trabzonspor gaat niet door, Bologna nu geïnteresseerd ’

2 juli om 15:55
Laatste update: 2 juli om 15:55

Volgens Turkse media gaat de transfer van Roman Yaremchuk van Club Brugge naar Trabzonspor toch niet door. De speler en club kwamen niet tot overeenstemming nadat Club eerder wel tot een akkoord kwam met de Turkse club.

Het leek in kannen en kruiken een paar dagen geleden, maar de lucratieve transfer van Yaremchuk laat voor Club Brugge nog even op zich wachten. Volgens de lokale Turkse krant Kuzey Ekspres ging de Oekraïner niet akkoord met het voorstel van Trabzonspor.

Yaremchuk, die het voorbije seizoen verhuurd werd aan Valencia, zou nu de interesse genieten van zowel het Italiaanse Bologna als het Franse Stade Brest. Beide clubs zullen in het komende seizoen actief zijn in de Champions League. 

In het Jan Breydel kon de topaankoop nooit overtuigen, en een terugkeer naar Brugge lijkt dan ook onwaarschijnlijk. De aanvaller die voor Oekraïne uitkwam op het EK in Duitsland staat nog tot 2026 onder contract bij Blauw-Zwart.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.