Atlético bevestigt Memphis-exit

OFFICIEEL: Witsel en Vermeeren zwaaien Memphis uit bij Atlético Madrid

30 juni om 13:43

Atlético Madrid heeft afscheid genomen van Memphis Depay. Zondag is de laatste dag dat de Oranje-international onder contract staat bij Los Rojiblancos. Memphis wordt bedankt voor bewezen diensten.

Het was al even duidelijk dat Atlético het aflopende contract van Memphis niet zou gaan verlengen. Nu bevestigt de club dat de Nederlander samen met Mario Hermoso en Gabriel Paulista transfervrij de deur uitwandelt. 'Wij, bij Atlético de Madrid, bedanken hen allemaal voor hun inzet en harde werk tijdens hun tijd bij onze club. We willen deze spelers veel succes wensen bij hun volgende professionele en persoonlijke uitdaging', zo klinkt het.

Memphis heeft in totaal anderhalf jaar voor Atlético gespeeld. Daarin wist hij niet uit te groeien tot een onbetwiste basisspeler. De aanvaller is nu dus vrij om te gaan en staan waar hij wil, maar nu focust hij zich op het EK met Oranje. Dinsdag treft het Nederlands elftal Roemenië in de achtste finale.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.