Tijd voor een nieuwe stap: 'Skov Olsen aast op vertrek bij Club Brugge'

29 juni om 19:29

Andreas Skov Olsen is met Denemarken nog actief op het EK, maar zal daarna niet meer in het shirt van Club Brugge te zien zijn. Althans, dat is toch het plan. De Deen aast op een nieuwe uitdaging.

Dat valt te lezen in Het Laatste Nieuws. Skov Olsen was ook het afgelopen seizoen weer een smaakmaker bij Club Brugge en was goed voor maar liefst 26 doelpunten en acht assists in vijftig partijen. Dat wil hij nu gaan verzilveren met een toptransfer.

Een jaar geleden was er al interesse, maar besloot Skov Olsen om toch te blijven bij Club Brugge. Bij Blauw-Zwart wil men de Deen ook niet absoluut kwijt, maar beseft men ook dat het misschien wel tijd is voor een transfer.

Van concrete interesse is er echter nog geen sprake. De Deen hoopte zich op het EK nog extra in de kijker te kunnen spelen, maar vaak kwam hij nog niet in actie. Toch bestaat er weinig twijfel over dat Skov Olsen komende zomer een nieuwe stap zal zetten en afscheid neemt van Blauw-Zwart.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.