Jonkies Vandeplas en Ilenikhena helpen Antwerp aan winst in eerste oefenpartij

29 juni om 18:17
Laatste update: 29 juni om 18:31

Royal Antwerp FC heeft de eerste oefenpartij van het seizoen achter de rug en nam het daarin op tegen de lokale amateurclub Hoogstraten VV. Een partij die ook met 2-0 werd gewonnen door The Great Old.

Bij Antwerp koos Jonas De Roeck voor een team van anciens gemist met enkele Young Reds. In de eerste helft kreeg onder meer jonkie Gerard Vandeplas minuten, die in minuut negentien op aangeven van nieuweling Tjaronn Chery de score wist te openen.

Daar bleef het bij tot de rust, waarna De Roeck in de tweede helft een nieuwe ploeg het veld opstuurde met Denis Odoi, die ook meteen de kapiteinsband kreeg. De voormalige Club Brugge-speler zag hoe George Ilenikhena net voor het uur de 2-0 eindstand op het scorebord kon zetten.