Still op eerste persconferentie over Rode Duivels op EK

Still op eerste persconferentie: “Hoop dat de Rode Duivels winnen op EK tegen Frankrijk”

29 juni om 14:29

Will Still, onlangs gepresenteerd als nieuwe coach van Lens, had eerder deze week zijn eerste persconferentie achter de rug. Hij kon de vraag over de aanstaande wedstrijd tussen de Rode Duivels en Frankrijk niet ontwijken. 

Met een knipoog naar zijn aanvoerder Brice Samba, die met de Franse nationale ploeg naar het EK gaat, zei hij: "Ik hoop dat hij snel terug is, ook al hopen de Franse fans dat hij later terugkomt", geciteerd door RTBF.

Still deelde zijn ongezouten mening over het EK, dat hij nauwgezet heeft gevolgd. "Ik heb veel wedstrijden op het EK gekeken, maar het was een beetje saai," zei hij, en voegde eraan toe dat hij hoopte op meer spektakel in de knock-outfase. Tot nu toe vond hij het toernooi teleurstellend en weinig indrukwekkend.

Wat betreft de wedstrijd tussen België en Frankrijk, sprak Still zijn voorkeur uit met een flinke dosis humor. "We hopen allemaal op een Belgische overwinning," zei hij, deels om zijn Franse collega's te plagen. Hij gaf toe dat hij het Engelse team meer volgt, ondanks de teleurstellingen. "Uit trots zou ik willen zeggen dat ik hoop dat België wint, maar dat is eigenlijk alleen om je af te zeiken," grapte hij.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.