OFFICIEEL: Negen jonkies, waaronder Okon-zoon, krijgen contract bij Club Brugge

27 juni om 18:40

Bij Club Brugge werkt men niet enkel aan de kern van Club Brugge A, maar ook aan die van Club NXT. Daar horen ook profcontracten bij voor verschillende jonkies. In totaal hebben maar liefst negen jonge spelers goed nieuws gekregen.

Op de officiële kanalen kondigt Club Brugge namelijk aan dat maar liefst negen(!) jonge spelers een profcontract hebben gekregen. Meer bepaald gaat hem om Bas Snaet, Mohamed Elbay, Mateo Haesaert, Jippe Caes, Noah Rwabuzisoni Hirwa, Stan Naert, Kamara Al-Hassan Daniel, Felix Van As en Gianluca Okon.

De meest in het oog springende naam is ongetwijfeld die van Gianluca Okon. De amper vijftienjarige middenvelder is namelijk de zoon van voormalig Club Brugge-speler Paul Okon en is momenteel ook kapitein bij de U16 van Club Brugge. Eerder deze maand was hij ook nog actief op de KDB Cup, waar hij werd verkozen tot de beste speler van het toernooi.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.