OFFICIEEL: MVV trekt opnieuw Belg aan en haalt Van Dessel in huis

26 juni om 21:47

Bij MVV kwamen de laatste jaren al flink wat Belgen in actie. Daar komt er nu met Stan Van Dessel nog eentje bij.

Via de officiële kanalen heeft MVV de komst van Van Dessel aangekondigd. De 23-jarige middenvelder komt over van Lierse en heeft zijn handtekening gezet onder een driejarig contract, met optie op een extra seizoen.

Van Dessel begon met voetballen bij Oud-Heverlee Leuven en trok in 2018 naar STVV, waar hij in 2019 voor debuteerde. Afgelopen seizoen trok hij naar Lierse en kwam hij twintig keer uit voor de club. Nu begint hij aan zijn eerste buitenlandse uitdaging.

"Na het vertrek van Nicky Souren zijn we op zoek gegaan naar een goede vervanger. Met Stan Van Dessel hebben we die gevonden", zegt technisch directeur Ronny Van Geneugden. "Stan heeft een goede trap in het linkerbeen en is op meerdere posities inzetbaar. Hij heeft bovendien ervaring opgedaan in de hoogste divisies in België. Ondanks interesse van onder andere eredivisieclubs heeft hij voor MVV gekozen, en daar zijn we zeer verheugd mee", klinkt het.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.