Marc Degryse waarschuwt voor onderschatting Oekraïners: 'Kunnen ons pijn doen'

'Die Oekraïners moet je niet onderschatten, jongens die ons pijn kunnen doen'

26 juni om 08:30
Laatste update: 26 juni om 08:38

De Rode Duivels treffen Oekraïne als derde tegenstander in groep E van het EK. Marc Degryse bekeek het team van bondscoach Sergiy Rebrov en ziet daar toch wel kwaliteit rondlopen.

De analist ziet Oekraïne als sterkste tegenstander uit de groep. 'Die Oekraïners moet je niet onderschatten. Het is niet omdat ze tegen Roemenië de bal hebben misgeslagen, dat ze plots niet meer onze sterkste tegenstander zijn', schreef Degryse in Het Laatste Nieuws.

Degryse noemde spelers die zomaar eens uit de verf kunnen komen tegen de Rode Duivels. 'Dovbyk van Girona bijvoorbeeld, wiens EK tot dusver vergelijkbaar is met dat van Lukaku. Maar ook Sudakov, de nummer tien van Shakhtar, die goed was tegen Antwerp. Mudryk (Chelsea) heeft nog niet echt overtuigd in de Premier League, maar hij heeft wel kwaliteiten. Dat geldt ook voor Yarmolenko en Yaremchuk (red. Club Brugge)', aldus Degryse.

De match tussen Oekraïne en de Rode Duivels begint op woensdagavond om 18:00 uur.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.