Tedesco voor Rode Duivels – Oekraïne op het EK 2024 in Duitsland

Tedesco voor Rode Duivels – Oekraïne: “Maakten het Italië en Engeland heel moeilijk”

25 juni om 23:33

Domenico Tedesco, de bondscoach van de Rode Duivels, blikt vooruit op de confrontatie met Oekraïne. In de laatste groepsmatch mogen de Rode Duivels het laten zien tegen de Oekraïners. Alle landen in Groep E hebben drie punten.

Tedesco vertelt over Oekraïne, de aankomende tegenstander van de Rode Duivels. “We zagen verschillende wedstrijden van Oekraïne en het is een goed team. In de voorronde maakten ze het Engeland en Italië heel moeilijk. Ook als voorbereiding speelden ze tegen Duitsland en waren het betere team”, citeert de Gazet van Antwerpen Tedesco.

Tedesco vertelt verder over de selectie van Oekraïne. “Stepanenko, Mudryk, Tsyankov, Dovbyk, Sudakov, ... Het zijn allemaal goede spelers, ook de doelmannen”, geeft de bondscoach van de Rode Duivels aan.

Tedesco wordt tot slot gevraagd of de mindere rust van de Rode Duivels een rol speelt. “Dat we 30 uur minder recuperatie hadden? Dat is geen issue. Drie dagen rust is genoeg. Bovendien moeten zij de trip van Wiesbaden naar Stuttgart maken. Terwijl wij op 20 minuten bus van Stuttgart zitten”, besluit Tedesco.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.