'Club Brugge nam contact op met Meunier, maar die valt te duur uit'

25 juni om 12:00
Laatste update: 25 juni om 12:17

Club Brugge heeft opnieuw contact gezocht met Thomas Meunier, weet Het Belang Van Limburg. Club droomt al langer van een comeback, maar voorlopig ligt de prijs te hoog.

Het is niet de eerste keer dat Club contact zoekt met Meunier, die van 2011 tot 2016 al speelde bij Blauw-Zwart. Denis Odoi staat op het punt om transfervrij naar Antwerp te vertrekken. Club speelt daardoor een ervaren rechtsachter kwijt en moet dat gat invullen. 

Meunier trok in januari naar Trabzonspor in Turkije. Hij werd daar meteen basispion en dwong zo ook een terugkeer naar de Rode Duivels af. Op sportief vlak gaat het dus voor de wind, maar door het gebrek aan internationale scholen bleef zijn gezin wel in Duitsland achter. 

Meunier staat dus niet weigerachtig tegen een terugkeer, maar heeft nog een jaar contract bij Trabzonspor. De vraagprijs van de Turken ligt voorlopig te hoog.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.