Liverpool denkt aan Nico Williams

'Liverpool laat oog vallen op afkoopsom van Spaanse EK-uitblinker Williams'

21 juni om 15:45
Laatste update: 21 juni om 16:01

Nico Williams wordt nadrukkelijk in de gaten gehouden door Liverpool. De 21-jarige vleugelaanvaller, die donderdagavond veel indruk maakte tegen Italië, wordt gezien als mogelijke kandidaat om het project-Slot kleur te gaan geven. 

Dat nieuws meldt het gerenommeerde Engelse The Athletic. Van concrete interesse is nog geen sprake, maar de 21-jarige Williams staat wel degelijk op een lijstje in Liverpool. Overigens zouden ook Arsenal en Chelsea de aanvaller van Athletic Bilbao op de korrel hebben. 

Wat Williams een interesse optie maakt voor Liverpool én de andere genoemde Engelse topclubs, is de afkoopsom in zijn contract bij Athletic Bilbao. De Spaanse dribbelaar zou voor een relatief laag bedrag van 55 miljoen euro opgepikt kunnen worden. 

Zelf zou het talent graag naar FC Barcelona willen verkassen, maar die transfer lijkt vanwege de financiële situatie in Catalonië onrealistisch. Williams speelde tegen Italië zijn tweede EK-wedstrijd. Ook tegen Kroatië had hij een basisplaats. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.