'Lukaku zet Saoedische interesse in de wacht, Rode Duivel wil graag naar Napoli'

'Lukaku zet rem op Saoedische interesse, Rode Duivel wacht op Napoli'

20 juni om 14:15
Laatste update: 20 juni om 14:18

Terwijl de Rode Duivels zich opmaken voor de match tegen Roemenië, spelen er op de achtergrond transferzaken af. Ook Romelu Lukaku is onderwerp van gesprek. Dat meldt Tuttosport.

Lukaku speelde op huurbasis bij AS Roma, maar het Serie A-seizoen zit erop, dus keerde de Rode Duivel weer terug naar Chelsea. The Blues willen van de bonkige spits af, maar het is nog de vraag waar Lukaku's keuze ligt.

De Rode Duivel zou het liefst in de Serie A blijven spelen, maar dan voor Napoli. Nu Antonio Conte daar weer aan het roer staat, is een hereniging realistischer dan tevoren.

Bovendien staan Saoedische clubs in de rij voor de aanvaller. Deze dienen echter in de wachtrij plaats te nemen, want Lukaku wil eerst afwachten of Chelsea en Napoli nader tot elkaar kunnen komen. De vraagprijs van Lukaku ligt rond de 43 miljoen euro.

Lukaku stond in de eerste match voor de Rode Duivels op het EK in de basis. Die match ging met 0-1 verloren tegen Slowakije.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.