Standard over overname en transferverbod

Standard komt met positieve update rond transferverbod en overname

20 juni om 11:00

Standard moest dinsdag voor de Licentiecommissie verschijnen. Twee dagen later komt de club met de boodschap dat het transferverbod opgeheven werd en de overname 'zoals gepland verloopt'.

De club meldt alvast dat de Licentie-auditeur de aanvraag om het transferverbod op te heffen ondertussen heeft goedgekeurd, nadat alle betalingsverplichtingen werden nageleefd. 'Hierdoor zullen we op een serene manier de voorbereiding op volgend seizoen kunnen aanvatten, zowel op het veld als bij de samenstelling van de A-kern', klinkt het op de website. 

Daarnaast wil de club bevestigen dat overnameproces zoals gepland verloopt. 'De volgende uren zullen potentiële investeerders toegang krijgen tot de informatie die nodig is om zich de komende weken verder te positioneren', klinkt het verder. 'Tijdens deze periode wil de club haar activiteiten op professionele wijze voortzetten en we hopen daarbij ook te kunnen rekenen op de steun van alle supporters en sympathisanten.'

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.