Casteels heeft geen voorkeur voor verdediging Rode Duivels

Casteels heeft geen voorkeur voor verdediging Rode Duivels: “Ik zal wel zien”

13 juni om 15:37

Bij De Rode Duivels is er voorin een weelde aan aanvallers. Voor de achterhoede is dit niet het geval bij de selectie van bondscoach Domenico Tedesco. Doelman Koen Casteels gaf aan dat het hem niet zo veel uitmaakt welke verdedigers er voor hem komen te staan in het elftal.

Casteels uitte zich tevreden over de werkwijze van Tedesco bij De Rode Duivels. Vervolgens vertelde Casteels dat de doelman geen voorkeur heeft welke verdedigers er voor hem staan. “Verder hebben we op training en in oefenwedstrijden met verschillende formaties gespeeld. Iedereen moet altijd hetzelfde doen, waardoor het voor mij niet zoveel uitmaakt wie er voor mij staat”, citeert Het Nieuwsblad Casteels.

Casteels gaf aan dat hij wel zal zien wie er uiteindelijk in het basiselftal voor hem komt te staan op het EK 2024 bij De Rode Duivels. “Ik zal wel zien wie er voor mij staat. Ach, ik vind het leuk om te trainen. We hebben een goede lichting van 1992 als doelmannen. We moeten fier zijn”, besloot de doelman.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.