Tegenstander Rode Duivels boekt vertrouwen

Oekraïne boekt vertrouwen voor het EK met 0-4 zege, Yaremchuk scoort

11 juni om 20:15

Oekraïne heeft dinsdag Moldavië geklopt met 0-4 en boekt zo vertrouwen voor het EK 2024. Op dat EK wordt Oekraïne de derde tegenstander van de Rode Duivels, naast Slowakije en Roemenië.

Oekraïne begon uitstekend aan zijn vriendschappelijke wedstrijd tegen Moldavië. Na amper twee minuten spelen had Roman Yaremchuk de score al geopend. Vlak voor de rust wisten ze ook nog een tweede keer raak te treffen, dit keer via Tsygankov.

In de tweede helft wisten ze de score nog verder ui te breiden. In minuut 49 was het de beurt aan Dovbyk, spits van Girona, om zijn doelpunt mee te pikken. In minuut 55 zette Sudakov de 0-4 eindstand op het bord. Die Sudakov was uiteindelijk de uitblinker van de wedstrijd met een doelpunt en twee assists.