Wie pakt een Europees ticket? "KRC Genk is toch de favoriet, hoor"

2 juni om 11:29
Laatste update: 2 juni om 11:50

Om 13u30 spelen KRC Genk en KAA Gent voor het laatste Europese ticket. Johan Boskamp gelooft in de kansen van de thuisploeg, ook al speelde KRC Genk geen geweldige play-offs.

"KRC Genk is voor mij toch favoriet, hoor", aldus Boskamp bij Het Belang Van Limburg. "Omdat KAA Gent in de reguliere competitie ook zelden of nooit van hoog geklasseerde teams won, alleen van ploegen die onder hen stonden. Ik ben dus benieuwd hoe Gent zondag gaat reageren.”

De spelers van KRC Genk moeten zich nu een laatste keer opladen. "Ze zullen wel moeten. Ach, eigenlijk is dat al heel het seizoen zo. Ze liepen de ene kater na de andere op, Europees, in de beker, in de competitie, dus zijn ze het wel gewoon om zich steeds weer te moeten opladen. Dit Europese ticket zou een en ander nog een beetje goed kunnen maken. Als ze er nu ook naast grijpen, dan moet je wel spreken van een mislukt seizoen."

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.