Turkse interesse in Arokodare, maar spits wil daar voorlopig niet aan denken

1 juni om 19:04

KRC Genk staat opnieuw een drukke zomer te wachten met heel wat werk op de transfermarkt. Het gaat op zoek naar versterking, maar zal ook verschillende pionnen zien vertrekken. Daar kan ook Tolu Arokodare eentje van zijn.

Bilal El Khannouss en Maarten Vandevoordt zijn al (zo goed als) zekere vertrekkers, maar ook Arokodare werd al gelinkt aan een transfer naar het buitenland. Zo klonk het al dat Trabzonspor interesse toont in de spits van Genk. "Ik lees die dingen ook, maar ik hou me er niet mee bezig. Momenteel speelt er helemaal niets", geeft Arokodare echter aan in Het Belang van Limburg.

Helemaal bevestigen dat hij blijft kan Arokodare echter niet. Al wil hij zich nu vooral focussen op het einde van het seizoen met Genk. "Dat Europese ticket moet voor ons zijn. Daarna zien we wel wat er gebeurt", blijft hij geheimzinnig over zijn komende plannen.

De 23-jarige Nigeriaan kwam dit seizoen 51 keer uit voor Genk. Daarin was hij goed voor vijftien doelpunten en drie assists. Er staat hem nu nog één duel tegen KAA Gent te wachten.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.