OFFICIEEL: Recordhouder Mechele nog wat langer bij Club

OFFICIEEL: Mechele blijft langer bij Club Brugge, jacht op nummer zeven is geopend

31 mei om 16:41
Laatste update: 31 mei om 16:47

Wat goed loopt, behoeft geen verandering. Onder dat motto hebben Club Brugge en Brandon Mechele hun samenwerking verlengd. Het meubelstuk heeft zijn verbintenis met nog eens twee jaar verlengd. 

Club Brugge en Mechele zijn al langer twee handen op één buik. Op een uitleenbeurt aan Sint-Truiden na in 2016-2017 speelde het jeugdproduct enkel voor Blauw-Zwart. In totaal werkte hij al 434 wedstrijden af voor de club van zijn hart. Daar zullen er zonder ongelukken nog een pak bij komen. Mechele lag nog vast tot 2025, maar nu is een nieuwe deal overeengekomen tot juli 2027. Op dat moment zal de mandekker 34 jaar zijn.

Met Mechele houdt Club een rots in de branding aan boord. Afgelopen zondag vestigde de West-Vlaming nog een record. Het was namelijk de zesde landstitel in zijn carrière, net als Hans Vanaken. Niemand in Brugge deed ooit beter. De afbeelding bij het nieuws van de contractverlenging verraadt meteen de ambitie van Mechele, want daarop toont hij zeven vingers.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.