De Bleeckere na Club Brugge – Cercle Brugge: “De beslissing van het seizoen"

27 mei om 19:00
Laatste update: 27 mei om 19:17

Club Brugge – Cercle Brugge eindigde zondag op een 0-0 gelijkspel. Door de draw kroonde Blauw-Zwart zich tot kampioen. In het slot van de Brugse derby werd een doelpunt van Cercle Brugge afgekeurd. Terecht? Frank De Bleeckere gaf maandag uitleg.

Zondag stond de wereld in Brugge zes minuten stil. Was het doelpunt van Cercle Brugge geldig of niet? De arbitrage vond uiteindelijk na heel lang nadenken van niet. Zo bleef de 0-0 op het bord en kon Club Brugge uiteindelijk feestend de nacht in.

De beslissing om het doelpunt van Cercle Brugge af te keuren, kreeg heel wat kritiek. De Bleeckere geeft nu zijn kijk op de beslissing. De baas van het Referee Department spreekt over “de beslissing van het seizoen.”

Doelpunt Cercle Brugge terecht afgekeurd
Verder geeft De Bleeckere aan dat hij het goed vindt, dat de arbitrage de tijd nam om tot een beslissing te komen. De Bleeckere besluit uiteindelijk dat de beslissing om het doelpunt af te keuren uiteindelijk correct was.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.