Clement na verloren finale Rangers tegen Celtic

Clement na verloren finale tegen Celtic: “Daar ben ik teleurgesteld over”

25 mei om 23:44

Philippe Clement, de hoofdtrainer van Rangers, blikt terug op de verloren finale tegen Celtic. De aartsrivaal wist met 1-0 te winnen in de Scottish Cup door een doelpunt van Adam Idah.

Clement geeft aan dat het de beste match van Rangers was tegen Celtic dit seizoen. “Onze beste old firm dit seizoen. We waren het betere team. We hadden meer kansen. Het is een match, waar we erg dichtbij de overwinning waren”, vertelt Clement via de officiële kanalen van Rangers.

Clement blikt terug op het afgekeurde doelpunt van Rangers. “Het afgekeurde doelpunt is een erg zware straf van de arbiter. Vooral als je het vergelijkt met eerdere beslissingen, daar ben ik teleurgesteld over. Maar ik ben vooral voor de supporters teleurgesteld”, aldus Clement.

Clement uit zich vervolgens lovend over de fans van Rangers. “De fans waren fantastisch vandaag, het team wilde er alles aan doen om de beker te geven aan de fans. We hadden lastige weken, met veel blessures. Iedereen doet zijn best om de fans te geven wat ze verdienen”, geeft Clement aan.

Clement deelt wat er nu op de planning staat voor Rangers. “We gaan vanaf nu hard werken om dit team beter te maken. We waren het betere team tegen Celtic vandaag. Dat is een grote stap vooruit. We proberen de juiste ‘killing’ mentaliteit creëren zodat we tegen iedereen kunnen winnen. We zien steeds meer spelers groeien”, zegt Clement.

Clement sluit af door aan te geven hoe Rangers zich gaat voorbereiden op volgend seizoen. “We moeten nog stappen maken, als je zes kansen hebt dan moet je er in ieder geval een of twee scoren. Voor volgend seizoen beloof ik dat we dag en nacht gaan werken om alles beter te maken binnen de club. We rekenen op de supporters voor volgend seizoen”, besluit Clement.