D’Haene over spanning bij Kortrijk voor cruciale match tegen Lommel

D’Haene over spanning Kortrijk: “Met welk budget Zulte Waregem het probeerde”

25 mei om 17:44
Laatste update: 25 mei om 17:44

Kristof D’Haene, de voormalige verdediger en kapitein van KV Kortrijk, blikt vooruit op de cruciale match tussen Kortrijk en Lommel. Kortrijk begint met een 1-0 voorsprong tegen Lommel. Bij minimaal een gelijkspel is Kortrijk zeker van een volgend seizoen in de Jupiler Pro League.

D’Haene vertelt over de eerdere komst van hoofdtrainer Freyr Alexandersson bij Kortrijk. “Er waren op dat moment toch veel vraagtekens, iedereen had ons al afgeschreven. Als het Alexandersson lukt om KVK alsnog in 1A te houden dan zou ik hem toch een mirakelcoach noemen”, citeert Het Belang van Limburg D’Haene.

D’Haene geeft aan dat hij hoopt dat Alexandersson erin slaagt om Kortrijk in de Jupiler Pro League te houden. “Het zou hard zijn als KVK toch nog zakt… In B lijkt het een beetje een loterij. Als je kijkt naar met welk budget Zulte Waregem het heeft geprobeerd en het is toch mislukt, tja. Het zou voor Kortrijk in 1B niet makkelijk zijn als er geen investeringen komen dus ik hoop dat ze het halen tegen Lommel”, besluit D’Haene.