Bilal El Khannouss weet wat hij als volgende stap wil, namelijk naar de Bundesliga

El Khannouss over toekomst: ''Niet dezelfde fout maken als De Bruyne''

25 mei om 09:45
Laatste update: 25 mei om 09:46

Voor Bilal El Khannouss is het wachten op een buitenlandse transfer. Het talent speelt mogelijk zijn laatste wedstrijd voor KRC Genk op zondag. Zelf heeft de middenvelder een duidelijk plan.

De Marokkaan zou graag naar Duitsland willen verhuizen. ''De Bundesliga zou een mooie stap voorwaarts zijn voor een jonge speler als ik. De ploegen spelen er verzorgd voetbal, de omkadering is op en top professioneel en de stadions lopen vol'', vertelde El Khannouss aan Het Belang van Limburg.

Aan overhaasten denkt de middenvelder niet. ''Ik wil niet te veel in één keer. Kijk naar Kevin De Bruyne. Hij ging van Genk meteen naar Chelsea, één van de grootste clubs in de wereld, maar moest noodgedwongen een stap terug zetten. Dat wil ik vermijden''

Tot nu toe speelde de 20-jarige middenvelder 91 wedstrijden voor KRC Genk. El Khannouss wist 4 keer te scoren en 13 assists te geven.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.